Politika povrata i povrata novca – Zadnji put ažurirano 13. novembra 2020
 
Hvala vam na kupnji. Nadamo se da ste zadovoljni kupovinom. Međutim, ako iz nekog razloga niste potpuno zadovoljni proizvodom/proizvodima, možete nam ih vratiti i tražiti povrat novaca ili zamjenu. U nastavku pogledajte više informacija o našoj politici povrata.
 
POVRATAK
 
Povrat mora biti u roku od trideset (30) dana od datuma kupovine. Svi vraćeni artikli moraju biti u novom i nekorištenom stanju, sa svim originalnim oznakama i naljepnicama. Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Vaš predmet mora biti u originalnom pakovanju. Vaš predmet mora imati račun ili dokaz o kupovini.
 
PROCES POVRATKA
 
Da biste vratili artikl, stavite ga na sigurno u originalno pakovanje i priložite dokaz o kupovini i pošaljite svoj povrat poštom na sljedeću adresu:
KEMOTON GROUP doo
Pretoki 1a, 10380 Sv. I. Zelina, Hrvatska
 
POVRAT IZNOSA
 
Nakon što primimo vaš predmet, mi ćemo ga pregledati i obavijestiti vas da smo primili vaš vraćeni predmet. Odmah ćemo vas obavijestiti o statusu povrata novca nakon pregleda artikla. Ako vaš povratak bude odobren, pokrenut ćemo povrat iznosa na Vašu bankovnu karticu (ili izvorni način plaćanja). Dobit ćete iznos u roku od određenog broja dana, ovisno o izdavatelju bankovne kartice.
 
DOSTAVA
 
Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje artikla. Preporučujemo da koristite dostavljačku službu putem koje se može pratiti dostava. Troškovi dostave su nepovratni. Ako primite povrat novca, troškovi povratne dostave bit će oduzeti od vašeg povrata.
 
IZUZETCI
 
Za neispravne ili oštećene proizvode kontaktirajte nas na dolje navedeni mail korisničke službe kako bismo dogovorili povrat novca ili zamjenu.
        
 
PITANJA
 
Ako imate pitanja u vezi s našom politikom povrata, kontaktirajte nas na: prodaja@kemoton.ba