fbpx

Spick&Span proizvodi za njegu auta

Spick&Span javlja se kao linija proizvoda za njegu automobila. Zanimljivo je porijeklo imena koje u prijevodu s engleskog znači: Čist kao suza, a upravo to želite za vašeg omiljenog metalnog ljubimca. Svi ljubitelji automobila prepoznat će Spick&Span kao kvalitetnu marku koja na tržište donosi proizvode kojima ćete dovesti svoj auto do savršenstva i zauvijek ga održavati takvim. Poznato je što kiša, blato i snijeg mogu učiniti automobilu – vaš donedavno sjajan i nov auto postaje neprivlačan i neugodan. Spick&Span proizvodi za autokozmetiku vratit će ljepotu vašem automobilu kako bi privukao pažnju svakog prolaznika, a vas kao vlasnika učinio ponosnim. Poslovica „odijelo čini čovjeka“ može se primijeniti i na automobile, njih se uvijek prvo sudi po vanjskom izgledu. Estetika auta prvo je što ljudsko oko primijeti, nakon toga dolaze performance. Spick&Span predstavlja hobby line car care V720d sredstvo je za pranje vozila koji će vam pomoći pri uklanjanju i najtvrdokornijih mrlja s vanjštine vašeg limenog ljubimca. Budući da je sredstvo namijenjeno profesionalnoj upotrebi najčešće se koristi u servisima i autopraonicama. Priuštite savršeno čišćenje vašem autu ovim proizvodom!

Ako preferirate ručno pranje, još jedan proizvod iz spomenute linije pod nazivom Auto Blitz je za vas. Dolazi u praktičnoj dozi od 1 litre što ga čini savršenim za učestalu upotrebu i održavanje sjaja vašeg automobila. Ovo je sredstvo stvoreno kako bi onemogućilo bilo kakvu štetu koja vašem autu može biti nanesena prilikom otiranja prljavštine spužvom. Odlikuje se gustom pjenom koja će vašem autu pružiti nezaboravno pranje, a vama će ostaviti osjećaj ponosa uz uštedu vremena. Nakon pranja vašeg automobila, možda ga želite počastiti i slojem voska. Preporučujemo još jedan proizvod iz hobby linije Spick&Span proizvoda Auto Blitz wax koji vašem autu garantirano vrača salonski sjaj. Koristi se prilikom pranja automobila, ali uz prednost da nećete morati sušiti automobil jer ga ovaj proizvod suši za vas.

Unutrašnjost vašeg automobila nije toliko za prolaznike koliko za vas i vašu udobnost. Kako biste uklonili svu prljavštinu iz unutrašnjosti vašeg automobila, Spick&Span predstavlja TLP cleaner, sredstvo dovoljno jako da uništi svaku mrlju na koži, plastici ili platnu što ga čini univerzalnim. Jedan proizvod nudi istu kvalitetu čišćenja uz manje vremena i novaca. Ljetni dani donose pregršt insekata koji narušavaju estetiku vašeg auta. Kako biste odstranili neugodne insekte i prašinu koja se nakuplja na vašim registracijskim tablicama nemojte previdjeti Spick&Span Bug Juice – odstranjivač insekata. A kako biste i vašim gumama vratili onaj stari salonski izgled, dajte priliku Gumello premazu za gume. Sve što vam treba kako bi vaš automobil bio „čist kao suza“ možete pronaći u Spick&Span hobby line car care. Nećete požaliti, a vaš će vam auto zauvijek biti zahvalan.